Foto EPA

Zayn Malik verlaat One Direction

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Kidsweek
Redactie
Kidsweek

Het was meer dan hij ooit had kunnen dromen, toch verlaat Zayn Malik na vijf jaar One Direction. ‘Het voelt alsof dit het juiste moment is om de band te verlaten’, liet de 22-jarige zanger in een verklaring weten. ‘Ik wil mijn excuses aanbieden aan fans die teleurgesteld zijn, maar ik moet doen wat goed voelt.’ 

Dat Zayn stopt, komt niet als een verrassing. Het gerucht ging al langer maar werd deze week sterker toen hij ineens het vliegtuig naar huis nam. Midden in tour die de groep nu in Azië maakt. Even werd nog gedacht dat hij in naar huis was gevlogen om dat het niet goed ging tussen hem en zijn vriendin. Maar volgens een woordvoerder van de band had Zayn last van stress. En een paar dagen later werd officieel bekend gemaakt dat One Direction als viertal doorgaat.

Ontroostbaar
Niall, Harry, Liam en Louis onderbreken hun tour niet en duiken straks ook gewoon met z’n vieren de studio in voor een nieuw album. Toch zullen de jongens hun goede vriend missen. ‘We vinden het jammer dat Zayn stopt maar we respecteren zijn keuze volledig’, lieten ze weten. ‘We sturen hem alle liefde voor de toekomst.’ Fans zijn ontroostbaar en delen hun verdriet massaal op Twitter. ‘Verschrikkelijk nieuws’, schrijft er eentje. ‘Mijn hart is gebroken’, deelt een ander.

Vind jij het jammer dat Zayn niet langer in One Direction zit? Zing dan nog maar één keer heel hard mee met Best Song Ever:

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het zo jammer

Ik vind het stom maar tja als hij het wil opgeven dat wil hij da hij xwil is vrij zijn !

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahha ik wit je toch niet aardig Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg

.
ik ben in love lekker ding

ik vind het super stom dat Zayn weg gaat uit one-direction

K'hen geen fan,maar wel jammer

ik vind het jammer ik wilde zelfs naar hun concert gaan ik vind het belachelijk ik vond ze goed klikken Rentweg

HAHAHAHAHHHAH!!!!!!!!! WERD TIJD!!!!!! Blij Blij

ik vind het vet jammer dat ie weggaat! hij hoort gewoon thuis bij One Direction, het zijn zulke goeie vrienden geworden sinds ze met X Factor mee deden! maar ja, ik snap het aan de andere kant ook wel, want de jongens zijn nog zo jong (en knap!!!) ze hebben nog zo'n mooie toekomst voor zich! Als de hele groep zou stoppen, zou ik in huilen uitbarsten!!! Maar ik begrijp Zayn! Ik vindt het knap van hem dat ie zo ver is gekomen met de andere jongens!!!

Ik vindt echt jammer maar ik begrijp het ook want als je moet optreden dan sta je voor schut en als je gewoon naar de stad wil dan komen die meisjes op je af en dat is heel irittand maar ik vindt het heel jammer Juichen Juichen Vraagtzichaf

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.