widm2020

Nieuw seizoen Wie is de Mol?, test je kennis!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Goed nieuws voor fans van Wie is de Mol?. In september begint een nieuw, extra seizoen van het programma. Het programma bestaat twintig jaar en daarom is deze editie extra speciaal. In het nieuwe seizoen mogen sommige deelnemers van vorige seizoenen nog een keer meedoen.

Wie er dit nieuwe seizoen allemaal voor de tweede keer meedoen, is nog een verrassing. Maar duidelijk is al wel dat oud-mollen Merel Westrik, Jon van Eerd en Kees Tol er bij zijn.

Stiekem

In Wie de Mol? de kandidaten allerlei opdrachten doen om geld voor de pot te verdienen. Ze moeten daarbij goed samenwerken maar één van de deelnemers, de mol, moet juist stiekem alles laten mislukken. Niemand weet alleen wie die mol is.

Italië

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Toscane, een streek in Italië. De opnames waren al klaar voor de corona-crisis. Op 5 september is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op tv.

Ben jij een echte molloot? Test jouw Wie is de Mol?-kennis dan met deze quiz:

Anderen lazen ook: Opvallende aanwijzingen Wie is de Mol? 2020.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook