Pikachu

4 gekke eettentjes over de hele wereld

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
plaatje
Niki
Meijer

Gasten naar je café lokken is soms lastig. Om meer mensen te lokken, bedachten veel eigenaren over de hele wereld wat creatieve extraatjes. Dit zijn vier wel heel bijzondere cafés.

Pokemon

In Tokyo in Japan kan je naar het Pokemon café. Het hele restaurant hangt vol pokéballen, obers zien eruit als Eevee’s en je krijgt eten in de vorm van een pokémonfiguurtje. ‘Ober, mag ik alstublieft de pikachu?’

pokemon

Poppencafé

Houd je van poppen? Dan is het poppencafé in Chicago echt iets voor jou. Jij en je pop kunnen in het café zitten en krijgen allebei lekkere drankjes en hapjes. Maar of je pop daar echt van smult...

 

Robotcafé

In Dubai zijn robots de baas in het robotcafé. Voor honderden gasten bereiden ze thee, sap of een warme snack. Deze brengen ze dansend onder muziek naar je toe.

Kattencafé

In Nederland vind je ook bijzondere eettentjes, zoals het kattencafé. Tientallen katten trippelen vrolijk in het café rond en zijn aaibaar. In Almere, Hilversum, Amsterdam en op veel meer plekken vind je zo’n café. Echt een kat in ’t bakkie.

Anderen lazen ook: Knuffelen en spelen in een café met honden.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook