Unsplash

5x dit zijn de gekste paaseitjes van dit jaar

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Een beetje limoen, een beetje chocolade, een beetje pittige wasabi... De makers van paaseitjes hebben dit jaar weer flink uitgepakt met gekke smaken. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een paaseitje van gemaakt. Dit zijn de vijf gekste smaken op een rijtje:

1. Limoen Wasabi - Jamin

De meeste mensen kennen wasabi vooral als het pittige groene goedje bij sushi, maar er bestaat nu zelfs een paaseitje van. Naast wasabi smaakt het eitje ook naar pure chocolade en… limoen. Zuur, pittig, romig…. wij vinden het gek!

2. Zuremat Knettersuiker – Hema

Ook Hema had dit jaar zin in een zuur paaseitje. De winkel besloot om het zuremat-snoepje te combineren met chocolade en knettersuiker. Durf jij het aan?

3. Melk Pretzel - Jumbo

Pretzels worden normaal gegeten met hartige smaken als kaas en spek, maar Jumbo pakt het dit jaar anders aan. Zij combineerde de zoute stengels met melkchocolade in een gloednieuw paaseitje. Heel erg vernieuwend...

4. Jelly Fruit melk – Jamin 

Op TikTok was Jelly Fruit het afgelopen jaar een dikke hit. En dat is ook snoepwinkel Jamin niet ontgaan. Speciaal voor Pasen ontwikkelde het een paaseitje met de smaak melkchocolade en zoete Jelly Fruit. Zal dit net zo'n grote hit worden?

5. Graanvlokken wit/melk- Aldi

Graanvlokken… daar maak je normaal brood of havermout van. Supermarkt Aldi vond het blijkbaar heel goed passen bij chocolade. Zou dit paaseitje een beetje smaken als een boterham met Nutella?

Bonus: Gerookte eieren

Wie denkt dat je alleen met chocolade-eieren kan experimenteren heeft het mis. Dit jaar werden er ook gerookte kippeneieren op de markt gebracht... eitjes met de smaak van gerookt spek.

Anderen lazen ook: Beestachtig paasontbijten.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook