Instagram: Wijkagent Spijkerkwartier

Boef meldt zich in boevenpak op het politiebureau

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

In tekenfilms heeft een boef altijd een zwart-wit gestreept pakkie aan. Echte boeven zien er helemaal niet zo uit. Of toch wel? In Arnhem meldde een man zich in zo'n boevenpak op het politiebureau.

Op een politiebureau in Arnhem kwam een man in een boevenpak binnen wandelen. Hij meldde zichzelf vrijwillig bij de politie omdat hij nog een gevangenisstraf moet uitzitten. Hij moet nog 1429 dagen naar de gevangenis, dat is bijna vier jaar. Een agent van de politie in Arnhem plaatste een foto van de man op Instagram. Dit is de foto van de boef:

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Geniaal

Het is niet bekend waarom de man nog een tijd naar de gevangenis moet. De politie noemt de actie van de man 'geniaal'. Daarnaast schreef een agent bij de foto: 'Tot over bijna 4 jaar! Waarschijnlijk zal hij kerst 2023 weer thuis kunnen vieren.'

 

Anderen lazen ook: Boef springt met zak vol geld het water in.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het eerlijk dat hij het toe geeft ,Maar als ik zelf een boef ben zou ik vrij blijven. Ook al zou ik geen boef willen zijn. In de cel krijg je water en brood en als je thuis bent kun je eten wat je wilt.

Dit is meestal niet hoe dit werkt, vaak mag je gewoon naar huis en daar rondlopen met een enkelband, of je gaat naar de gevangenis en doet daar verschillende dingen, je hebt in Nederlandse gevangenissen heel veel vrijheid, je mag zelfs computerspelletjes spelen!

brood is lekker

Blij geniaal

Haha wat dom van die boef

Dat kan je wel zeggen ja

Huts ik heb een afspraak met mijn bank

halt politie niet naar de bank stoute huts

halt politie niet naar de bank stoute huts

je kan je wel gewoon melden maar dat boevenpak ziet er niet echt uit dus Oeps

Wel slim van de boef want als ze hem zouden vinden zou hij een grotere straf krijgen dus slim

haha heel erg slim want stel je voor dat je de boef op straat zou vinden als politie dan had hij ook langer of het dubbele van zijn gevangenis straf kunnen krijgen best handig dus dat hij zich vrijwillig heeft gemeld bij de politie Juichen Duimomhoog

Wat grappig dat de boef zig aangeeft in eenboevenpak

Moet je geloven dat een boef zelf vilt naar het cel

echt geinig
zoon boef

echt grapig
zoon boef lachen
niet slim van die boef Duimomlaag

ik vind het best stoer want ik zou dat niet doen ik zou weg rennen Duimomlaag Rentweg

jij bent een robot

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.