Het geld dat ligt te drogen - Politie Rotterdam

Boef springt met zak vol geld het water in

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Een kat in het nauw maakt gekke sprongen. Dat bewees een boef in Rotterdam gisterochtend. Met een zak vol geld sprong van de kade, om te ontsnappen aan agenten.

De agenten hadden de man gezien op straat. Het viel ze op dat hij zich nogal verdacht gedroeg. Reden genoeg om de man aan te houden. Wat bleek? De dief had een zak bij zich met daarin 68.000 euro. Hoe hij daar aan kwam, kon hij niet verklaren. En dus zag hij geen andere uitweg dan het water in te springen... Met zak en al.

Drogen maar!

Daarna werd de man alsnog aangehouden en meegenomen naar het bureau. En de biljetten? Die liggen nu netjes te drogen in een kamertje op het politiebureau (zie foto). Los van elkaar, zodat ze niet aan elkaar blijven plakken. 

Anderen lazen ook: Politie vangt dieven met 208 tubes tandpasta.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Gelukkig dat biljetten van katoen zijn

HAHAHA!!! Domme actie van die boef, gelukkig is het geld gered! Blij Blij

Duimomlaag die boef is niet goed wijs

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.