Autodief

Dief steelt auto, brengt kind terug

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Een dief in de Verenigde Staten stal zaterdag een auto, met een kind er nog in. Toen hij de kleuter ontdekte, bracht hij de jongen terug, las de moeder de les, en ging er wéér met de auto vandoor.

De moeder van de jongen ging zaterdagochtend vlees en melk halen bij de slager. Ze liet haar kind van vier achter in de auto, met de sleutels in het contact en de motor nog aan. Na een paar minuten ging iemand anders er opeens met de auto vandoor.

Boze dief

Toen de autodief ontdekte dat er nog een kind achterin zat, bracht hij de jongen terug naar zijn moeder. De man werd boos dat ze haar zoon achter had gelaten in de auto en dreigde zelfs de politie te bellen. Daarna reed hij weer weg.

Geschrokken

De auto werd een paar uur later dertien kilometer verderop teruggevonden, maar van de dief ontbreekt elk spoor. Volgens de lokale politie deed de moeder niets verkeerd, omdat ze vlakbij de auto bleef. Ze is erg geschrokken en zal haar kind nooit meer alleen in de auto achterlaten.

Anderen lazen ook: Fietsende dief overvalt bank op... teenslippers.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook