Zou jij zo een abonnement nemen? Foto: Unsplash

Elke maand nieuwe sneakers met speciaal abonnement

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Georgia Oost
Georgia
Oost

Elke maand een vers paar sneakers op je deurmat. Klinkt als een droom, toch? Dat vond Nike ook. In Amerika is het sportmerk begonnen met een sneaker-abonnement.

Je kunt je tegenwoordig op gekkere dingen abonneren dan de Kidsweek die elke week op de mat valt. Zo kun je elke maand een nieuw boek, boeketje bloemen of make-up thuisbezorgd krijgen - allemaal via speciale abonnementen. En het sportmerk Nike wil daar ook aan meedoen: daarom hebben ze een sneaker-abonnement bedacht.

Elke maand

Ja, je leest het goed: een sneaker-abonnement. Hiermee kunnen mensen ervoor kiezen om elke maand, zes weken of drie maanden nieuwe sneakers thuisbezorgd te krijgen. Het is vooral bedoeld voor kinderen tot en met tien jaar oud, omdat zij enorm snel groeien en dus ook vaak nieuwe schoenen nodig hebben. Als dit een succes wordt, gaat Nike het abonnement voor alle leeftijden beschikbaar maken.

Doneren

Kinderen met zo'n abonnement kunnen eens in de zoveel tijd een nieuw paar schoenen uitkiezen. Er zijn wel honderd verschillende soorten schoenen! Ouders kunnen met een meetinstrument, dat Nike aan ze meegeeft, elke keer de juiste schoenmaat van hun kinderen bepalen. En wanneer je de sneakers beu bent of ze niet meer mooi vindt, worden ze gedoneerd of gerecycled.

Anderen lazen ook: Moeder koopt schoenenwinkel leeg.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps