Foto: Unsplash

Kaartje ballonnenwedstrijd na 20 jaar terug

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Natasja (25) uit Enschede was erg verbaasd toen ze deze week post kreeg uit Duitsland. Ze dacht even dat het van een stiekeme aanbidder was. Maar het bleek het kaartje van een ballonnenwedstrijd waar ze twintig jaar geleden aan mee deed!

Natasja deed in 2001 mee aan een ballonnenwedstrijd in het dorp Haaksbergen, vlakbij de Duitse grens. Ze was toen vijf jaar. Elk jaar werd die wedstrijd op Koninginnedag georganiseerd. Kinderen lieten dan een ballon met een kaartje eraan los, in de hoop dat hij ver weg weer zou landen. Was jouw ballon het verst weg gevlogen? Dan won je een prijs!

In de kelder

Natasja's kaartje werd nooit teruggestuurd en zij ging er altijd vanuit dat hij niet meer terug zou komen. Tot er deze week opeens een envelop bij haar ouders werd bezorgd uit Duitsland. De vinders stuurden het ballonkaartje terug en lieten weten dat ze hem in de kelder hadden gevonden.

Geen prijs

De vinders lieten weten dat Natasja een mailtje naar ze mag sturen. Ze hoopt dat ze binnenkort een reactie krijgt om meer te horen over het kaartje. Ze vindt het heel bijzonder dat het kaartje twintig jaar later alsnog is gevonden en opgestuurd, vertelde ze aan RTV Oost. Natasja kan het kaartje helaas niet meer opsturen voor de wedstrijd. De organisatie bestaat niet meer.

Anderen lazen ook: Stuntman vliegt met ballonnen

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook