Edith van der Kuijl

Lekker hapje paaspakket toch niet zo lekker

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
plaatje
Niki
Meijer

Militairen van de Koninklijke Marine konden hun geluk niet op. Deze week kregen ze van hun baas een paaspakket op de mat met smakelijke uitziende balletjes. De smaak was alleen anders dan verwacht...

Het personeel van de Koninklijke Marine, die over de veiligheid op zee gaat, kreeg het paaspakket als bedankje voor al het harde werk. In de doos zaten negen gekleurde balletjes. 

Niet eetbaar

Verschillende mariniers vonden de kleurrijke bolletjes er zo eetbaar eruitzien dat ze er een hapje van namen. Maar in plaats van een rijkgevuld chocolade-ei, bleek het een hap klei met zaad te zijn. De balletjes bleken geen paaseieren, maar zaadbommetjes. Die stop je in de grond zodat er bloemetjes uit gaan groeien. Mooi... maar niet zo lekker! 

Lachen

De mariniers konden gelukkig lachen om hun blunder en verklaarden de vergissing: 'Er zat geen uitleg bij.' Volgens hun baas was het bedrijf van de paaspakketten die vergeten mee te sturen.

Anderen lazen ook: Wat vieren we eigenlijk de dagen rondom pasen? 

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook