Hermès tas groente asperge kool

Modemerk lanceert tassen van echte groenten en fruit

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Om op te eten! Dat zijn de nieuwste tassen van het chique modemerk Hermès. Ze zijn helemaal gemaakt van échte groenten en fruit.

Bij het Franse Hermès maken ze normaal gesproken tassen van leer, maar op Instagram heeft het merk iets totaal anders gepresenteerd. Zo showen ze tassen helemaal gemaakt van asperges, kool en komkommer. En voor wie daar niet zo'n trek in heeft, laat ontwerper Ben Dezer op zijn eigen account ook nog wat overheerlijke fruittassen zien, én hoe hij ze gemaakt heeft. De foto's van de fruittassen zie je als je doorscrolt in het Insta-bericht van Dezer, onderaan dit artikel.

Bananen-bag

Of de tassen straks echt in de winkels liggen, zegt Hermès er niet bij. Veel mensen schrijven op Instagram dat ze in totale verwarring zijn, omdat ze niet weten of ze met een grap te maken hebben. Zelf noemt het bedrijf het "kunst". Zie jij jezelf al lopen met een aspergetas of bananen-bag aan je arm? 

Foto's: Hermès / Ben Denzer

Anderen lazen ook: Bedrijf maakt kwispelstaarten voor mensen

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook