De Britse sportschoolketen David Lloyd is onlangs begonnen met slaapklasjes

Naar de sportschool om te slapen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jelger Woudstra
Jelger
Woudstra

Wil jij aan het einde van een lange schooldag het liefst even een tukje doen? Dan heeft een Britse sportschoolketen dé oplossing: slaapklasjes! Daarin mag je in de sportschool lekker naar dromenland.

Een kwartier rekken en strekken, daarna driekwartier lekker onder de wol. Dat zijn de klasjes die de Britse sportscholen van David Lloyd aanbieden. Volgens de keten slapen mensen tegenwoordig te weinig en kan dit helpen.

Hazenslaapje

Dat klinkt misschien gek, maar dat is het niet helemaal. Volgens onderzoek van een Amerikaanse hogeschool kan een hazenslaapje overdag goed voor je zijn. Je kunt dan bijvoorbeeld beter met drukte en stress omgaan. 

Vermoeide ouders

Daar denkt David Lloyd dus iets aan te kunnen doen. Helaas zijn de klasjes nu alleen nog bedoeld voor vermoeide ouders. Zij hebben volgens de sportschool het meest te maken met slaapproblemen. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Een sportschool is toch bedoeld om te sporten? En niet om te slapen. Vraagtzichaf

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.