sieraden, extra lichaamsdelen, cyborg

Nieuw: Oren in je oren

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Waarom heb je als mens maar twee oren? En heeft (bijna) iedereen tien vingers? Saai hoor, vindt Nadja Buttendorf uit Berlijn. Met haar sieraden tover je er zo wat lichaamsdelen bij!

Kunstenaar Nadja maakt dus echte oorbellen: oren voor in je lellen. Niet dat je er extra goed mee hoort, maar grappig staan ze wel. Net of je even dubbelziet. En interessant vindt Nadja het ook. Hoe zou het zijn als iedereen geboren zou worden met vier oren? Zouden we dan anders luisteren?

En waarom kunnen oren niet op andere plekken op je lichaam zitten? Zouden we dan misschien beter kunnen horen? Met haar kunst hoopt de kunstenaar mensen aan het denken te zetten over deze dingen.

Ringvinger

Naast de oorbellen verzon Nadja ook speciale ringen waarmee je ineens een extra vinger hebt. En die ziet er griezelig eng uit. Maar wie weet tik je dan nog sneller een appje!

sieraden, extra lichaamsdelen, cyborg

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

super grappig alleen ik zal het nooit doen je loopt dan wel een beetje voor schut Juichen

Gek raar maar wel cool Blij

grappig maar ik zou ze echt niet in doen!!!!!!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.