Foto: Shutterstock

Ouders smullen van paté die kattenvoer blijkt

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Een stel uit Frankrijk heeft laatst heerlijk gesmuld van een verrukkelijke paté, die hun dochter voor ze had meegenomen. Tenminste, dat dachten ze. Want wat bleek? Het was geen paté, maar... kattenvoer! 

De dochter van het stel, Angela Holloway, gaat vaak boodschappen doen voor haar moeder en stiefvader, die al aardig op leeftijd zijn. Laatst vroegen haar ouders haar of ze 'alsjeblieft nog meer van die heerlijke paté' kon meenemen. Een vraag die voor flink wat verwarring zorgde bij Holloway, want dat had ze helemaal niet meegenomen.

Huilen van het lachen

Toen ze er samen achter kwamen dat het om kattenvoer ging, zagen ze er alledrie gelukkig de lol van in. 'We hebben gehuild van het lachen. Ik piste bijna in mijn broek', aldus de dochter in de Britse krant Metro.

Kattenfoto niet gezien

Uiteindelijk bleek dat het bejaarde koppel de kattenfoto op het blik niet had gezien. Er is niemand ziek geworden van de paté op basis van tonijn.

Anderen lazen ook: Eten honden en katten straks insecten?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook