Guinness World Record met mega Monopoly-spel

Record met mega-Monopolybord

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Als je het wereldrecord van het grootste Monopolybord ter wereld wilt verbeteren, moet niet alleen het bord groot, maar ook de huizen, hotels en pionnen. En vergeet niet de dobbelstenen. Gooien wordt dan een hele klus!

Nog voor het licht was, zaten leden van de studentenvereniging Ceres eerder deze week al op hun knieën op de bevroren grond van de campus van de Universiteit van Wageningen. Passend en metend om met 804 platen het grootste Monopolybord ter wereld te vormen.Guinness World Record met mega Monopoly-spelToen dat eenmaal gelukt was, kon het spel gespeeld worden. De studenten werden ingezet als ‘pionnen’. Zij speelden het spel met dezelfde voorwerpen als in het originele spel, zoals een kruiwagen, een strijkijzer en een hond. Maar dan wel in de grote, echte versie!
Guinness World Record met mega Monopoly-spelDe groene huizen en rode hotels waren op schaal nagemaakt. Net als de dobbelstenen, die door hun grootte wel lastig te gooien waren. Gelukkig hoefden de studenten maar een half uur te spelen en toen maakte een jurylid van Guinness World Records het goede nieuws bekend. Het wereldrecord was gebroken!Guinness World Record met mega Monopoly-spelMet dit Monopolybord van ruim 900 vierkante meter werd het Amerikaanse record verbeterd. Dat stond op 750 vierkante meter.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wauw, ze zouden er een attractie van maken! Trekt vast veel mensen. Duimomhoog Blij

haahhha ik wil dat ook

ha ja ik ook!!

Dat zou ik ook wel willen! Duimomhoog

Echt cool❤️❤️❤️❤️ Juichen Juichen Juichen Juichen Duimomhoog Duimomhoog Oeps Oeps Blij Blij

Blij lijkt mij superleuk! Juichen Duimomhoog

ik hou van monopoly dus mij lijkt het super leuk om dat ook een keer te doen Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.