bedrukte mondkapjes

Speciaal bedrukte mondkapjes voor dokters

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Kidsweek
Redactie
Kidsweek

Dokters dragen ze. Maar door de luchtvervuiling en het coronavirus zie je steeds vaker mensen lopen met een wit maskertje voor hun mond.

Amerikaans kunstenaar Danielle Baskin bedacht dat je mondkapjes kunt bedrukken met een foto van mensen hun neus, mond en wangen. Zodat ze er toch een beetje uit blijven zien als zichzelf. 

Wit geval

Maar ook omdat ze dan met zo'n maskertje op hun smartphone kunnen ontgrendelen. Dat doen apparaten namelijk steeds vaker via gezichtsherkenning. En die werkt dus niet met zo’n wit geval voor je mond. Door een mondkapje verandert wel de vorm van je hoofd, waardoor de kans groot is dat de gezichtsscan niet meer werkt. Om dat probleem op te lossen kan je een extra hoofd mét mondkapje toevoegen.

Wachttijd

De persoonlijke maskers kosten veertig euro, maar door het wereldwijde maskertjestekort moeten geïnteresseerden een flinke tijd wachten op hun bestelling. Dokters gaan voor!

Anderen lazen ook: Nike ontwerpt speciale schoen voor artsen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Grappig hoor maar wel duur Duimomhoog Duimomhoog Duimomlaag Duimomlaag

leuk maar ja duur.

wel handig, kan je elkaar altijd nog gwn herkennen !-x

ik vind het heel leuk bedacht,
en ook suuuuuuuuuuuuuuuuuuper creatief. Duimomhoog

Het is leuk grappig en handig! Maar wel veel te duur...

haha, best grappig Duimomhoog

hoezo? die dokters kunnen toch ook gewone dragen? Vraagtzichaf

maar het is toch grappig

Echt leuk gertttttt

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.