@kingkayden

Wat zit er volgens jou op deze benen?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Twee benen, één blik: wat zie jij? Op social media komen mensen er niet uit. Waar de één glanzende ledematen ziet, kijkt de ander toch echt naar twee benen met witte verf erop. Wat zie jij?

Ook op de redactie van Kidsweek kwamen we er niet uit. 'Verf, dat is zeker', riepen de meesten. 'Nee joh, je ziet geoliede benen', vond alleen redacteur Menno. En toen zag ook redacteur Jelger het. Is het dan een jongensding?

De truc

Het vrouwelijk deel van de redactie liet het er niet bij zitten. De foto werd steeds vanuit een andere hoek bekeken, op steeds een andere computer, oh nee, toch op een telefoon. Wacht, door je wimpers.

En toen deed Menno de truc uit de doeken. Die witte strepen zijn de weerspiegeling van de lampen erboven. Jaaaa, we zien het! Jullie ook?
Het is trouwens gewoon witte verf hoor. Dat sommige mensen er glanzende benen inzien is een optische illusie.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ja nee, dit zijn niet weerspiegeling van de lampen... Kom op dat is er gewoon op getekend; hoe kun je dat nou niet zien?

Ik denk dat het zonnebrand is

Te dikke zonnebrand Vraagtzichaf

volgens mij is het plastic

volgens mij is het plastic

Ik zie twee benen met op beide benen witte verf strepen en ik vind het leuk om een keer te reageren. Waarom ik witte verf strepen zie nou als je goed kijkt zie je geen glans op de benen en ook niet op de strepen verf dus is het geen olie maar verf #logischnadenken✌

RAAR!!! Ik kan het allebei zien maar het is zo gek! Vraagtzichaf ...

Ik denk dat het witte verf is Duimomlaag

Ik denk dat het verf is Rentweg

Het is gewoon plastic Oeps Juichen Duimomhoog Rentweg Duimomlaag Blij Vraagtzichaf

Ik denk dat het Typ-ex is.

Benen met witte verfstrepen Blij

het zijn gewoon klodder witte verf

Het lijkt een beetje op schimmel Juichen

Stijn heeft gelijk!!! Blij Duimomhoog Juichen

witte verf denk ik of stiften. zie je die witte stiften? Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.