Foto: Frank de Roo

5x activiteiten als je lekker koel wil blijven

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Het is heet dit weekend. Houd jij niet zo van de hitte? Met deze activiteiten blijf je lekker koel.

Bioscoop

De ideale plek om even in de koelte te ontspannen. Tijdens de zomervakantie zijn er veel jeugdfilms te zien. Zoals bijvoorbeeld De Minions, De Bellinga's en DC Club van Superpets.

Skiën

Wist je dat je ook in de zomer kunt skiën? Veel skihallen zijn gewoon open. Dus houd jij je hoofd graag koel, glijd dan een dagje van de piste.

Museum

Of vergaap je aan kunst, oude schatten of doe een speurtocht in een museum. Op de site van de Museumkaart vind je een overzicht van musea die leuk zijn voor kinderen.

Grotten Valkenburg

Waar het ook lekker koel is? Onder de grond! In Valkenburg in Zuid-Limburg kun je bijvoorbeeld een rondleiding volgen door mergelgrotten.

Binnenblijven

Geen zin om op pad te gaan in de hitte. Blijf dan lekker thuis. Installeer je zelf voor de ventilator, pak een boek erbij of kijk een filmpje. Toch zin om ook iets actiefs te doen in huis? Maak dan eens zelf ijsjes. Met deze recepten is dat een fluitje van een cent.

Anderen lazen ook: Koele ijsjes voor in de gloeiende hitte

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook