Eindelijk van dat geschreeuw af. Foto: ANP

Wel of geen ouders langs de sportvelden?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

'SCHIETEN, NU!' 'Hee scheids, let eens op!' Voor de corona-crisis hadden sportende kinderen er soms behoorlijk wat last van: schreeuwende ouders langs de zijlijn. Nu die niet meer welkom zijn vanwege de corona-regels, is er veel meer rust. Dat schrijft de NOS. Kidsweek is benieuwd: mag het van jou altijd zo blijven? 

De omroep ging langs bij Voetbalvereniging Dokkum. Daar hielden ze de afgelopen zaterdagen een toernooi voor kinderen onder de dertien jaar. De trainer van de kinderen vertelde dat de sfeer behoorlijk veranderd is, nu er geen ouders meer langs de velden staan: 'Wat een rust en kalmte. Geen geschreeuw, geen commentaar, geen vragen.' En dat merken ook sommige kinderen, in positieve zin. Want daardoor kan het zijn dat je, terwijl je op het veld staat, minder stress of schaamte voelt.

Geef je mening

Wat vind jij? Mogen de ouders voor altijd van de velden wegblijven? Of hoop je dat ze, na de coronacrisis, je toch weer komen aanmoedigen? Geef hieronder je mening!

Anderen lazen ook: Britse topvoetballer komt op voor kwetsbare kinderen

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

De ouders mogen na coronatijd weer terug komen, maar er moet echt strengere regels komen voor om te zorgen dat de ouders niet meer zullen schreeuwen!

volg je hart en doe je best

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.