Beeld Ripla-1

1 April! Dit waren de beste grappen van 2021

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Van een zelfrijdende auto voor kinderen tot wifi-koeien en pizzasoep: dit waren de beste 1 aprilgrappen van 2021!

Auto voor kinderen

Droomde jij al van een ritje in de Ripla-1, de zelfrijdende auto voor kinderen die deze week op de voorpagina van Kidsweek stond? 1 april! Je was niet de enige: 375 kinderen trapten erin. Maar misschien had je het ook al een béétje door toen je de naam van de auto las en de naam van autowetenschapper Liane Rep. Dat zijn de letters van één april door elkaar gehusseld.

Mmm… pizzasoep?!

Vind je pizza zo lekker dat je het wel elke dag wil eten, maar mag dat niet van je ouders? Dan had New York Pizza iets nieuws voor je: pizzasoep! In de smaken pepperoni en Hawaii. Of toch niet… Helaas, ook dit was een 1 aprilgrap.

Wifi-koe in de wei

Zelfs midden in de Twentse natuur gebruik maken van supersnel internet? Dat leek gisteren even te kunnen dankzij wifi-koeien in Losser. De regio adverteerde met ‘grazendsnel’ internet door koeien een wifi-jasje aan te trekken. Grapje natuurlijk!

Tijd voor wat positiviteit

Ja-min? Dat klinkt zo negatief, vond de snoepwinkel zelf. Tijd voor wat positiviteit, én een naamsverandering. Vanaf 1 april heet de keten: Japlus! Jaja, maar daar trappen we mooi niet in!

Nooit meer op Lego staan

Elke Lego-fan kent wel dat gevoel van een Lego-blokje onder je voet. Au! Daarom leek Lego even met iets nieuws te komen: SmartBricks. Blokjes die dankzij moderne technologie precies aanvoelen wanneer er iemand komt aanlopen en dan opzij gaan. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dat was het ook. 1 april!

Mensenbezorgdienst

Vanaf nu bezorgt CoolBlue niet alleen pakketjes, maar ook mensen. Even online reserveren, en je wordt thuis opgehaald in de bakfiets. Maar wacht even… Nee, ook dit was natuurlijk een 1 aprilgrap!

Wolf in het pretpark

Vorige week werden er al bewakingsbeelden vanuit Hellendoorn gelekt. Er zou een wolf op de bouwplaats van een nieuwe attractie zijn gespot! Maar kenners hadden het al snel door. Dat was een knap staaltje Photoshop. Geintje!

Nooit meer misselijk in de achtbaan

Nu er zoveel nadruk ligt op veilige dagjes uit, doet de Efteling daar nog een schepje bovenop. Samen met de Technische Universiteit Eindhoven deed het pretpark onderzoek naar wanneer iemand na een ritje in de achtbaan moet overgeven, zodat ze die voortaan al voor de attractie eruit kunnen prikken. Je maaginhoud wordt gescand en je krijgt meteen de uitslag in een app. Huh? Grapje uiteraard.

Anderen lazen ook: Iedereen trapt in deze 1 april grappen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook