Kikker

1 april, kikker in je bil! De leukste grappen van 2022

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marlies Pilon Journalist
Marlies
Pilon

Vandaag staat het internet vol rare verhalen. Glow-in-the-dark-chips? Die bestel je gewoon bij een bejaarde flitsbezorger op een scootmobiel. En terwijl je een bod doet op het spookslot uit de Efteling, neem je nog een hapje kaas met stukjes gras... 1 april!

Terug wegens sneeuwval: kerststerren 

Kerstkransjes eet je natuurlijk tijdens... kerst. Maar omdat er zoveel sneeuw is gevallen, doet Albert Heijn alsof ze de kerststerren-koekjes weer verkopen. Geloof jij het?


Bejaarden als flitsbezorgers (op de scootmobiel)
Wat krijg je als je een bejaardentehuis mixt met flitsbezorging? Juist, flitsende bejaarden op een scootmobiel. Een unieke samenwerking volgens flitsbezorger Flink. Zie jij ze binnenkort al bij je door de straat sjeezen? 

Hmmm... graskaas!?
Beemster neemt je dit jaar ook te grazen. Want dat koeien van lekker gras houden, dat wisten we wel. Maar of mensen van gras in kaas houden? Grapje!

Licht uit.. Chips aan
Glow in the dark- chips van Croky. Misschien wel een goed idee!? Maar hoe gezond is het om dat in je mond te stoppen? Je kan er alleen maar over fantaseren, want ook dit is natuurlijk een geintje.

Spookslot
Veel kinderen vinden het jammer dat het Spookslot uit de Efteling is verdwenen. Maar vandaag spookte het spannende slot opeens rond op Funda, waar het te koop staat. 'Aan de rechterzijde van het gebouw woont een uitgezette buurman die niet meer nodig heeft dan wat stukken papier', lees je bij de advertentie. Jaja!

Anderen lazen ook: Zo maak je zelf de leukste 1 april grapjes

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook