Joey Bagley planten

1.400 planten in één huis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Sommige mensen vinden het al moeilijk om één plant in leven te houden. Joey Bagley (20 jaar) moet er 1.400 verzorgen! Hij heeft van zijn huis één grote jungle gemaakt.

Joey is al zijn hele leven gek op planten. Zelf werkt hij in een tuincentrum en af en toe neemt hij dan een plantje mee naar huis. In totaal staan er zo’n 1.400 planten in zijn woning, die hij iedere dag goed moet verzorgen. Hij is dagelijks uren bezig om zijn dierbare plantjes in leven te houden. Maar al dat werk is niet voor niets: met zijn junglehuis heeft hij meer dan 18.000 volgers op Instagram.

Dure hobby

Al die planten zijn natuurlijk niet gratis. Joey heeft een hele dure hobby uitgekozen. Hij heeft al meer dan 4.000 euro uitgegeven. En dat bedrag wordt alleen maar hoger. Iedere keer als er een plant doodgaat, moet Joey namelijk weer een nieuwe kopen.

Niet handig

De planten staan overal: in de keuken, de woonkamer, zijn slaapkamer en zelfs op de badkamer! Dat is niet altijd even handig. De planten groeien namelijk zelfs tot in zijn douche en op de eettafel is geen plek meer om te eten.

Anderen lazen ook: Amerikaanse Youtuber wil 20 miljoen bomen planten.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps