Foto: Marvin Ibo Güngör

3 like-kanonnen uit de sportwereld

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Topsporters doen niets liever dan records breken. En dat doen ze lang niet alleen in de sport, maar ook op social. Kijk maar eens naar deze like-kanonnen op Instagram.

1. Cristiano Ronaldo 

De absolute ster van de sportwereld is Cristiano Ronaldo. Niet alleen op het veld, maar ook op Instagram is hij de topscorer. Hij is de eerste persoon met 400 miljoen volgers op Instagram. Én hij heeft ook de meeste likes op één post. Ronaldo en zijn vrouw Georgina Rodríguez krijgen een tweeling en dat nieuws werd door 30,7 miljoen volgers geliket! 

2. Lionel Messi

Ook voetballer Lionel Messi vliegen de hartjes op Insta om de oren. Toen hij met zijn 279 miljoen fans deelde dat hij de Spaanse club FC Barcelona had verruild voor Paris Saint-Germain kreeg hij  22,1 miljoen likes! 

3. LeBron James

De Amerikaanse basketballer LeBron James van Los Angeles Lakers wordt gezien als een van de allerbeste basketballers ooit. Datzelfde geldt voor Kobe Bryant, die vorig jaar tijdens een helikopterongeluk overleed. Om hem te eren, postte James destijds een foto van Bryant op Instagram. Die foto heeft inmiddels 15,3 miljoen likes! 

Anderen lazen ook: 4 plekken voor jouw insta-shoot in Nederland.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook