Foto: RTL

3x: Dit is nieuw in The Voice

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Negen, tien, elf, twaalf! Het twaalfde seizoen van The Voice of Holland begint vanavond. Om de kijkers na al die seizoenen nog een beetje te verrassen, hebben de makers er drie nieuwe elementen ingestopt. 

1. Een nieuwe coach

Naast Anouk, Ali B en Waylon, neemt ook zangeres Glennis Grace dit seizoen plaats in een knalrode stoel. Zij weet heel goed hoe het is om beoordeeld te worden door een jury. Ze deed namelijk zelf mee aan het Eurovisie Songfestival en stond in de finale van het Amerikaanse programma America's Got Talent. De zangeres is heel blij met haar nieuwe baan, liet ze op Instagram weten. 'Dromen kunnen uitkomen'.


2. Nóg twee nieuwe coaches

Glennis Grace is niet de enige nieuwe coach. Ook oud-winnares Maan en zanger Typhoon gaan kandidaten helpen. Zij zitten alleen niet in een stoel, maar staan achter de schermen mee te gluren. Maan en Typhoon kiezen welke afvallers toch nog wat hulp verdienen van. Twee van die kandidaten kunnen later toch nog in de liveshows terechtkomen. Die zoektocht van Maan en Typhoon is te zien in het programma Comeback Stage coaches op Videoland.


3. Blokkeren 

Dit seizoen worden er drie block buttons (blokkeerknoppen) in het spel gegooid. Dat zijn knoppen waarmee de vier coaches één van hun drie collega's kunnen blokkeren. Zo hebben zij zelf meer kans op hun droomkandidaat. Dat kunnen ze trouwens maar één keer doen. Anders blijven ze natuurlijk bezig...


The Voice of Holland is elke vrijdagavond om acht uur te zien op RTL 4. Comeback Stage coaches is vanaf vrijdag te volgen op Videoland.

Anderen lazen ook: Quiz: Ben jij klaar voor Wie is de Mol?.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook