Foto: Angela Weiss AFP

5 bijzondere outfits op Amerikaans modefeest

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Op het MET Gala in New York waren gisteren zoals altijd weer veel bekende sterren aanwezig. En veel van hen deden hun best om op te vallen. Kijk maar eens naar deze bijzondere outfits.

1. Kim Kardashian

Foto Justin Lane EPA

Het thema van het jaarlijkse feest van het Metropolitan Museum was dit jaar 'Amerikaans'. Groots dus. En daarom lieten modellen, artiesten en ontwerpers zich helemaal gaan. Zoals elk jaar kwamen zij naar het feest om hun liefde voor mode te delen. Zo ook Kim Kardashian. Tenminste... We denken dat zij in dit pak zit.

2. Lil Nas X

Angela Weiss AFP

Hopelijk kreeg Rapper Lil Nas X tijdens het feest niet veel drankjes aangeboden. Lastig naar de wc gaan zo! Maar na een tijdje gooide hij dit harnas uit en bleef er een strak glitterpak over. 

3. Kim Petras

Angela Weiss AFPDe Duitse zangeres Kim Petras kwam op het feest aan als een echt paardenmeisje. Wat zou haar hobby zijn?

4. Rihanna

Foto Anthony BeharHad zangeres Rihanna iets te verhullen of had ze het gewoon koud? Het lijkt wel alsof ze een enorme deken had omgeslagen!

5. Hunter Schafer

Foto: Angela Weiss AFPHet Amerikaanse model en zangeres Hunter Schafer trok niet alleen veel bekijks met haar outfit, maar ook met haar gezicht. Met de enorme spin en lichtblauwe lenzen ging ze voor de enge look. Is het al Halloween?

Anderen lazen ook: Greta staat model voor beroemd modetijdschrift.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook