5 films en series om te streamen in de vakantie

Het is kerstvakantie! Tijd om nieuwe series en films te ontdekken. Deze vijf mogen niet ontbreken op je watchlist.

Foto: A Boy Called Christmas

1. Een jongen met de naam Kerstmis

Er gaan veel verschillende verhalen rond over hoe de Kerstman met het rondbrengen van cadeautjes is begonnen. Maar zo magisch als het in de Netflix-film Een jongen met de naam Kerstmis wordt verteld, hoorde je het niet eerder. Kidsweek gaf de film al eerder 4 sterren.

2. Ron's Gone Wrong

De brugklasser Barney krijgt eindelijk een eigen robot! Maar zijn nieuwe 'beste vriend' hapert nog weleens en dat levert grappige situaties op. De film is te streamen op Disney+.

3. Rudy's Grote Kerstshow

Kindster Rudy wordt vlak voor zijn grote kerstshow ontvoerd door de ouders van de ernstig zieke Sara. Zij hopen met het losgeld haar behandeling te betalen. De serie werd vorig jaar al uitgezonden, maar wordt deze vakantie herhaald bij de NPO. Je kunt hem ook gewoon bekijken op NPOStart en YouTube.

4. Misfit: De Serie

De leerlingen van het Hoogland College zijn terug! Na drie films, maken zij zich op voor een nieuw schooljaar. De nieuwe directeur wil dat iedereen zich focust op school en er zelfs hetzelfde uitziet. In het geheim repeteren de leerlingen voor een musical om te laten zien dat de school perfect was zoals hij was. Maar de voorstelling wordt gesaboteerd. Kidsweek sprak Eliyha die Morris speelt over de serie op Netflix.

5. Het Leven van een Loser

Heb jij de boeken al gelezen? Die komen tot leven in deze animatie-film op Disney+. Gref Heffley probeert zich een weg te banen door de middelbare school. Maar dat is niet altijd even makkelijk.