Shutterstock
Tips

5x de lekkerste kook-virals op TikTok

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

De beroemde feta-pasta van TikTok. Heb jij hem al geproefd? Het gerecht ging de laatste weken viral en heeft daardoor een heus feta-tekort veroorzaakt. De witte lekkernij is over de hele wereld niet aan te slepen. Dit zijn de vijf lekkerste TikTok eet-virals op een rijtje:

1. De viral feta pasta

Veel TikTokkers zagen deze pasta de afgelopen weken voorbijkomen op hun For You Page. Het gerecht met cherrytomaatjes, kruiden, olie en feta is razend populair. Het is simpel en blijkbaar ontzettend lekker.

Shutterstock

2. Wrap sandwich

Een boterham met kaas bij de lunch? Saai! Deze TikTok-wrap is net zo simpel én lekker. Beleg een wrap met vier verschillende soorten beleg en vouw het geheel twee keer dubbel. Gooi hem in het tosti-ijzer en voila!

Shutterstock

3. Kleurrijke broden

Brood bakken is een fijne corona-bezigheid. Maar deze viral TikTok-focaccia’s maken het nog veel leuker. In de video’s worden de Italiaanse broden rijkelijk versierd met kruiden, tomaatjes en andere groentes. Een heus schilderij op een broodje.

Shutterstock

4. Pancake cereal

Weg met de cornflakes en muesli. Op TikTok ontbijten ze liever met mini pannenkoekjes in hun melk. In de video’s worden eerst hele kleine flensjes gebakken, waarna ze met allerlei lekkere dingen in een bakje worden gedaan. Een feestje in een kommetje!

Shutterstock

5. Oreo mugcake

Heb jij weleens zin in cake, maar geen zin om er eentje te bakken? Dan is deze Oreo-mugcake zeker iets voor jou. Het enige wat je nodig hebt zijn oreo’s, melk, suiker en bakpoeder en bloem. Effe roeren en smullen maar!

Shutterstock

Wil je de bijbehorende TikToks bekijken? Klik dan op de blauwe linkjes!

Anderen lazen ook: TikTok veilig gebruiken doe je zo.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook