ANP

5x dit was het afgelopen weekend in foto's

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Van een spontane nieuwjaarsduik tot een klein laagje sneeuw. Dit weekend is er weer vanalles gebeurd in de wereld! Kidsweek zet de vijf mooiste, leukste en interessantste foto's voor je op een rijtje:

1. Spontane Nieuwjaarsduik

Door de coronacrisis was de Nieuwjaarsduik in Scheveningen dit jaar afgelast. Maar dat weerhield een groepje durfallen er niet van om toch een frisse duik te nemen. Normaal rennen duizenden mensen op 1 januari de ijskoude zee in om het nieuw jaar te beginnen. Brr!

ANP

2. Reddingsactie

Reddingswerkers in Noorwegen zijn al dagen bezig om slachtoffers te zoeken van een aardverschuiving. Vorige week werd bij het Noorse dorp Ask een stuk land weggevaagd doordat de grond plots begon te schuiven. Dit weekend zijn er opnieuw drie lichamen onder het puin vandaan gehaald...

ANP

3. Herdenking

Dit licht kunstwerk was op 1 januari te zien op het Museumplein in Amsterdam. Het was speciaal gemaakt om de Nederlandse slachtoffers van het coronavirus te herdenken.

ANP

4. Dagenlang feestje

In Frankrijk zijn honderden mensen dit weekend op de bon geslingerd. De feestgangers waren al dagenlang aan het feesten in een loods, terwijl grote evenementen door de coronacrisis in Frankrijk verboden zijn. Het kostte de politie veel moeite om het illegale feest te beëindigen.

ANP

5. Laagje sneeuw

Afgelopen weekend viel in Limburg een mini laagje sneeuw. Deze foto is gemaakt in de Vijlenerbossen in Zuid-Limburg. De eerste sneeuw van 2021!

ANP

Anderen lazen ook: De eerste sneeuw van deze winter in foto's.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik wil graag een abonnement op kidsweek! Maar ik moet het even aan mijn ouders vragen. Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Kidsweek is super leuk.

Ik heb all heel lang een account Blij Duimomhoog Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.