Beeld ANP

5x dit was het afgelopen weekend in foto's

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Van heel veel sneeuw in Spanje tot verdrietig nieuws uit Indonesië. Dit weekend is er weer van alles gebeurd in de wereld! Kidsweek zet de vijf mooiste, leukste en interessantste foto's voor je op een rijtje:

1. Dikke laag sneeuw in Madrid

Het Cibeles-plein in het centrum van Madrid is vooral bekend vanwege de grote ronde fontein met marmeren beelden in het midden van het plein. Maar die fontein is nu hartstikke bevroren en op het plein ligt een dikke laag sneeuw. Er ligt zó veel sneeuw dat er zelf geskied en gesnowboard kan worden. En dat gebeurt bijna nooit.
Beeld ANP

2. Sneeuw in Limburg

Ook in het zuiden van Nederland lag dit weekend sneeuw. Veel mensen wilden graag een winterse wandeling maken en daarom was het loeidruk in veel natuurgebieden. Ook hier bij het Drielandenpunt in Vaals was het file-lopen geblazen.

Beeld ANP

3. Gat in de grond

In de buurt van Napels zakte dit weekend ineens een parkeerplaats de grond in. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond. Wel verdwenen er een paar auto in het sinkhole.

Beeld ANP

4. Vliegtuigramp

Verdrietig nieuws uit Indonesië. Een vliegtuig met 62 mensen er in verdween na het opstijgen van de radar. Waarschijnlijk is het vliegtuig in zee gestort want duikers en vissers hebben brokstukken in het water gevonden.

Beeld ANP

5. Crisis in Londen

De Britse minister-president Boris Johnson steekt zijn duim omhoog als zijn temperatuur gemeten wordt voor een bezoek een aan ziekenhuis in Londen. Maar heel veel reden voor zo’n positief gebaar heeft hij eigenlijk niet. Vooral in Londen gaat het niet goed met corona. Het aantal besmettingen blijft maar stijgen en de ziekenhuizen liggen overvol.

Beeld ANP

 

Anderen lazen ook: 5 dingen over sneeuw die je vast nog niet wist.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Duimomhoog ik vind sneeuw best leuk

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps