Beeld ANP

5x dit was het afgelopen weekend in foto's

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Van heerlijk lenteweer in ons land tot een tennisrecord in Australië. Dit weekend is er weer van alles gebeurd in de wereld! Kidsweek zet de vijf mooiste en interessantste foto's voor je op een rijtje:

1. Genieten van de lente

Was je vorig weekend nog druk met sleeën en sneeuwpoppen bouwen? Dit weekend was het ineens volop lente! Op veel plekken was het erg druk met mensen die wilden genieten van het lentezonnetje. Hier in Scheveningen werden de wegen zelfs afgezet omdat het te druk werd.

Beeld ANP

2. Demonstranten in Amsterdam

Op het Amsterdamse museumplein was het zondag even onrustig. Het plein was al aardig vol met zonaanbidders, maar ’s middags werd het druk omdat mensen kwamen demonstreren tegen de corona-maatregelen. De politie moest zelfs mensen weg struren.

Beeld ANP

3. Zonder jas op de fiets

Minister-president Mark Rutte heeft zondag niet heel lang in de zon kunnen zitten. Hij moest opnieuw vergaderen met andere ministers en deskundigen over corona. Hij kwam wel lekker op de fiets naar de vergadering, zonder jas.

Beeld ANP

4. Bibberen in Rusland

n de Russische hoofdstad Moskou is het nog hartstikke koud. De sneeuw ligt daar nog hoog in de straten. Deze man loopt er voorzichtig omheen. Op de achtergrond zie je de beroemde torentjes van het Rode Plein.

Beeld ANP

5 Prijs voor Djokovic

Novak Djokovic heeft gisteren het grote tennistoernooi de Australian Open gewonnen. Hij versloeg in de finale versloeg Daniil Medvedev. Het was al de achtste keer dat Djokovic het toernooi won. Toch was hij nog steeds net zo blij als de eerste keer.

Beeld ANP

Anderen lazen ook: Quiz: hoe goed ken jij het nieuws van vorige week?.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps