Lisa Kruger

5x Dit was het weekend in foto’s

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Foto Valerie
Valerie
van Vliet

De kortste race ooit en blote mensen op de fiets. Er is weer van alles gebeurd dit weekend. Kidsweek zet de opvallendste foto’s op een rij. 

Paralympische Spelen

Niet alleen op de Olympische, ook op de Paralympische Spelen doet Nederland het goed. Afgelopen weekend wonnen we weer medailles bij bijvoorbeeld tafeltennis en zwemmen. In totaal hebben we er nu al twintig!

Zwemmen Paralympische Spelen

Orkaan Ida

In Amerika raast orkaan Ida met wel 240 kilometer per uur over de staat Louisiana heen. Zeker een miljoen huizen hebben geen stroom meer. Tenminste, als ze nog overeind staan.

ANP

Meer dieren op de Marker Wadden

Biologen hebben dit weekend de dieren en planten op de Marker Wadden geteld. Dit is een groep eilanden die zijn aangelegd om meer dier- en plantensoorten in het Markermeer te krijgen. En wat blijkt? De eilanden werken! Er zijn heel veel nieuwe soorten bijgekomen.

De Marker Wadden

Kortste race ooit

Max Verstappen won in België een wel heel korte Formule 1-race. Het regende te hard om te racen waardoor er maar drie ronden achter de safetycar werden gereden. Max won omdat hij als eerste bij de kwalificaties was gefinisht. Het was de kortste race bij Formule 1 ooit!

ANP

Fietsen in je blote kont

Op meerdere plekken in de wereld werd afgelopen zaterdag een naakte fietstocht gehouden. Ook in Amsterdam fietsten mensen in hun blootje om te protesteren tegen milieuvervuilende auto’s die steeds meer op de weg komen. 

Blote fietstocht

Anderen lazen ook: 5x Dit was het nieuws in foto's.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook