Dennie poes Instagram

6 dieren die kans maken op social media prijs

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

De genomineerden voor de The Best Social Awards zijn bekend. De awardshow geeft prijzen weg voor mensen, bedrijven en berichten die het goed doen op social media. Ook zes dieren maken kans op deze prijs.

Pip the Otter

Een hond of kat als huisdier is heel normaal, maar een otter? Pip leeft al bijna twee jaar bij haar baasje. Ze is meegenomen uit de dierentuin omdat ze daar niet genoeg melk kreeg van haar moeder. Ze groeit op in een gezellig dierengezin met een kat, een hond, een stinkdier en twee vogels. Op Pips Instagram zie je hoe de otter leeft tussen al deze dierenvrienden. Ze heeft al bijna honderdduizend volgers.

Dennieeeeeeeeee

Dennie is een heel harige Perzische poes met twaalfduizend volgers op Instagram. Lize Korpershoek (ex-model en de vriendin van Tim Hofman) is helemaal naar de andere kant van de wereld gereisd om haar op te halen toen de poes dreigde verstoten te worden uit haar nestje. Inmiddels woont ze al meer dan een half jaar bij Lize en haar andere kat Dirkie. Op Dennie’s Instagram zie je het snoezige beestje opgroeien. Ze heeft gesprekken op Instagram met haar baasje Lize en de andere kat Dirkie en dat is af en toe héél grappig!

Dirkieeeeeeeeeeeee

De oudere broer van Dennie, Dirkie, is ook genomineerd voor een The Best Social Award. Dirkie is de eerste kat van Lize. Hij leeft al een paar jaar dolgelukkig bij zijn baasje. Het grappige aan Dirkie’s account is dat het wel lijkt alsof hij zelf echt praat. En net als Dennie is ook Dirkie heel grappig! De kat heeft achttienduizend volgers, hij was Holland’s Next Top Cat 2016 en heeft zelfs ervaring als presentator.

Claire de Bull Terriër

Claire’s baasje is fotografe Alice van Kempen. Op Claire’s Instagram zie je ook alleen maar heel mooie foto’s van de hond. Ze is een bulterriër met bijna 24.000 volgers op Instagram. Naast foto’s van Claire zelf komen ook haar vriendjes regelmatig voorbij op haar social media. Daarnaast is Claire een echte avonturier. Ze bezoekt vooral verlaten plekken zoals dit vliegtuigwrak hieronder. 

Fiep de poes

Fiep is drie jaar oud en ze is gek op knuffels en ijs. Vorig jaar was ze ook genomineerd, maar toen heeft ze niet gewonnen. Fiep heeft een beetje een chagrijnig gezicht. Dat ze ook vaak chagrijnig is blijkt wel uit de teksten onder haar foto’s. 

Bumper de politiehond

Politiehond Bumper kennen jullie natuurlijk. Hij was twee jaar geleden al Kidsweek dier van het jaar. Op zijn Youtube-kanaal zie je hoe hij is opgeleid tot politiehond en neemt hij je mee op al zijn avonturen. Op Instagram kun je Bumpers dagboek lezen. Daar heeft de stoere hond al 37.000 volgers.

The Best Social Awards worden uitgereikt op 12 & 13 juni 2019 in Amsterdam. Meer informatie over de prijsuitreiking vind je op de website

Anderen lazen ook: Deze exotische vogel is een ster op social media.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

absoluut wel dieren zijn
leuk dus eens Juichen Blij Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Oeps Oeps Oeps Oeps Vraagtzichaf Juichen Juichen Rentweg Oeps Oeps Oeps Oeps

allemaal GEWELDIGE dieren!!!!!! Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps