Angelica aan het zingen

9-jarig meisje maakt indruk met haar stem

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Ze is nog maar 9 jaar, maar ze blaast iedereen omver met haar stem. Angelica Hale uit Amerika deed mee met het programma America's Got Talent en maakte veel indruk.

'Ik ben hier om te winnen!', dat zei de 9-jarige Angelica Hale uit Amerika voordat ze haar optreden begon. 'Maar ik ben wel heel zenuwachtig!', zei ze. Dat was nergens voor nodig. Bij haar eerste auditie was de jury al heel erg onder de indruk, maar bij haar tweede auditie kreeg ze een staande ovatie. De jury vond haar zó goed, dat ze gelijk werd doorgestuurd naar de liveshows. Jurylid Chris Hardwick rende zelfs het podium op om haar te knuffelen. 

Ziek

Het ging niet altijd zo goed met Angelica. Toen ze vier was, was ze heel ziek en kreeg ze een nier van haar moeder, omdat die van haar niet meer goed werkte. Nu wil ze door te zingen geld ophalen voor ziekenhuizen.

Vind jij dat ze het goed deed? Kijk zelf maar:

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Martin Garrix geeft show voor alle leeftijden of Filmpje: Nannoo (8) maakt zelf YouTube-video's.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

 

 

 
DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

WOW!
zij kan echt goed zingen.

ik dacht dat het het echte lied was Duimomhoog Duimomhoog

ik vind angelica hale erg een lief meisje en ook slim was ik haar maar ik kijk elke keer naar haar progamma en stees waneer ik kijk dan huil ik ben ook 9 jaar en ik kan heel mooi zingen maar niet zo mooi als angelica hale !!!

Zij kan zo mooi zingen Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.