chocolade aanhangers

Aanhangers vol chocolade gestolen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Karin Wesselink
Karin
Wesselink

Twee aanhangers vol chocola ter waarde van 400.000 euro. Dat was de vette buit van de politie in Duitsland afgelopen weekend.

Van de daders ontbrak eerst elk spoor. Maar toen de politie op een parkeerterrein een aanhanger zag staan achter een vrachtwagen, kreeg ze een donkerbruin vermoeden. Toen de agenten op onderzoek uit gingen, voelde de chauffeur zich betrapt. Hij rende de snelweg over en verdween. 

Bijna leeg

Alle chocolade lag nog in de aanhanger. De tweede aanhanger is ondertussen ook gevonden. Helaas was die al wel bijna leeg.

Er worden vaker opmerkelijke diefstallen gepleegd. Drie andere voorbeelden:  

* Een voetbalsupporter van NAC Breda verstopte in 2006 een wedstrijdbal onder zijn jas. Agenten zagen na het duel met Ajax een verdachte bobbel. De supporter kreeg een boete.

* In Servië werden drie jaar geleden 18.000 taarten gestolen van een vuilstort. De bakker had pech gehad met de koeling en voerde de taarten daarom af. De dieven dachten: die taarten kunnen we doorverkopen. Helaas ging dat feest niet door.   

* Vlak voor Halloween, zo'n anderhalf jaar geleden, werd er in Brabant een pompoen uit een tuin gejat. De maakster van de versiering filmde de dader en hoopt nog op een ‘sorry’.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Bejaarde sieradendief steelt al zestig jaar.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps