Baron_Efteling

Achtbaan-pech in de Efteling

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Nét voordat je karretje op het hoogste punt een val naar beneden gaat maken, tot stilstand komen. Gisteren overkwam het de passagiers van achtbaan de Baron in de Efteling.

Stijn (16) die op dat moment aan boord was vertelde aan Omroep Brabant dat niemand in paniek raakte. 'De meeste mensen vroegen zich wel af wat er ging gebeuren, maar echt bang waren ze niet.'

Redding

Na twintig minuten klommen beveiligers naar boven om de passagiers te redden. Het is nog onduidelijk waarom de achtbaan vastliep. Volgens een woordvoerder van de Efteling was er niets ernstigs aan de hand. Bij andere attracties in het pretpark liep ook niet alles even soepel. Ook achtbaan Joris en de Draak en de bobsleebaan hadden storingen.

Bekijk hier een filmpje van de evacuatie van de Baron.

Anderen lazen ook: De Efteling krijgt er een attractie bij.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

als ik daar in zat zou ik echt heel hard gillen er stond toch een filmpje bij die mag ik niet kijken want ik zit op school dus mag ik het niet kijken alleen lezen echt super stom

als ik daar in zat zou ik zeggen spring eruit dat is eng dan zou ik op mijn teddy beer knuffelen pfie

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.