Ali B

Ali B. is positiefste Nederlander van het jaar

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Rapper en jurylid The Voice Kids-jurylid Ali Bouali ken je waarschijnlijk als de altijd vrolijke en positieve Ali B. Die vrolijkheid wordt nu beloond, hij is namelijk uitgeroepen tot de positiefste Nederlander van de afgelopen twaalf maanden. Daarvoor kreeg hij de Positivity Award.

De Big Improvement Day (BID) is een dag die in 2008 is ontstaan in het bedrijfsleven. Een aantal mensen vond dat de positieve ontwikkelingen in Nederland meer aandacht moest krijgen. Ze wilden vaker stilstaan bij wat goed ging, en hoe het beter zou kunnen. Sinds dat jaar komt de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven elk jaar bij elkaar. Elk jaar ontmoeten ze elkaar op de derde dinsdag van januari. Deze dag noemen ze ‘de meest positieve dag van het jaar’.

Warmte

Volgens BID-jurylid en -oprichter Ralph van Hessen is Ali B een zeer terechte winnaar: 'Als je Ali tegenkomt, straalt hij warmte uit. Hij brengt mensen op diverse manieren samen en maakt de maatschappij een stukje positiever. En hij behandelt mensen met respect en optimisme.'

Anderen lazen ook: Hoera, we zijn een stuk positiever!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het heel goed dat ze zo’n prijs hebben, want in het nieuws en in de krant is vaak alles heel negatief en met deze prijs kijken de mensen ook eens naar wat wel positief is. Ik vind Ali b een goede winnaar hij is vrolijk en zelfs over serieuze dingen prikt hij vrolijk en staat hij niet aan 1 kant maar blijft zijn mening goed in het midden! Duimomhoog Blij Blij Blij Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps