Amsterdam Arena

Alle Johans krijgen gratis rondleiding door de Arena

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Heet je Johan of Johannes? Dan heb je geluk! Op de verjaardag van Johan Cruijff op 25 april kun je een gratis rondleiding door de Johan Cruijff Arena krijgen.

Op 25 april wordt niet alleen de verjaardag van de voetballer gevierd, maar ook het feit dat het stadion precies één jaar de naam van Cruijff draagt. En om dat te vieren mogen alle Johans en Johannessen gratis een middag naar het stadion.

Sterspeler

Johan Cruijff wordt vaak beschreven als een van de beste voetballers aller tijden. In totaal is hij drie keer verkozen tot Europees voetballer van het jaar. Deze prijs kreeg hij vooral voor zijn goede techniek, startsnelheid, handelingssnelheid en spelinzicht. Cruijff was de sterspeler van voetbalclub Ajax en bereikte als aanvoerder van Oranje in 1974 de finale van het WK. Toen Cruijff in 2016 overleed werd besloten om het stadion van Ajax naar deze held te vernoemen.

Aanmelden?

Lijkt het jou leuk om het stadion een keer doordeweeks zonder wedstrijd te zien? Je kunt je tot en met vrijdag via dit email-adres aanmelden: johan@johancruijffarena.nl Vergeet de 25ste je identiteitsbewijs niet: je moet laten zien dat je naam écht Johan of Johannes is.

Anderen lazen ook: Quiz: Wat weet jij over Johan Cruijff? 

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Mijn naam is dus Johanna vernoemd naar mijn opa Johannes.
ik zou graag mee gaan met de rondleiding.

groetjes Johanna

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.