Amber Alert

Amber Alert voor vermist meisje (12) uit Rotterdam

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

De politie heeft vandaag een Amber Alert uitgestuurd. Ze zijn op zoek naar een meisje van 12 jaar uit Rotterdam. Het meisje wordt sinds gisteren vermist.

Haar ouders namen eind van de middag contact op met de politie, nadat ze niet was thuisgekomen uit school. Het meisje zou daar rond 12.30 uur al zijn weggegaan. Tegen haar docent had ze gezegd dat ze naar de beugeltandarts moest, maar volgens de politie had ze daar helemaal geen afspraak. 

Chatberichten

Aan de politie vertelden haar vader en moeder dat hun dochter regelmatig chat met mensen. Toen agenten die gesprekken gingen onderzoeken, bleek dat de chatgeschiedenis was gewist. De politie maakt zich grote zorgen en stuurde een Amber Alert uit, een telefoonbericht dat wordt verstuurd als er wordt gevreesd voor het leven van een ontvoerd of vermist kind. Ook is er al met klasgenoten van het meisje gepraat. De politie denkt dat ze bij een Engels-sprekende man is.

UPDATE: Het meisje is vrijdagavond weer gevonden.

Anderen lazen ook: Vaker Amber Alert voor vermist kind.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind het zielig voor haar ouders

maar ze heeft de keus genomen om met andere mensen te chatten en is ook nog naar de afspraak gegaan die ze met de man heeft gemaakt

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps