ufo-bord area 51

Amerikaans leger bevestigt videobeelden van ufo’s

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Mysterieus nieuws uit Amerika. Het Amerikaanse leger zegt namelijk dat ze die rondvliegende dingen op beeld hebben vastgelegd. Maar: dat zegt niet dat er ook echt aliens bestaan.

De video’s zijn opgenomen tussen 2004 en 2015. Amerika heeft de beelden dus lang geheim weten te houden. In 2017 en 2018 verschenen de beelden plots op internet. Nu pas zegt de Amerikaanse marine dat de ufo-beelden echt zijn. 

Buitenaards leven

Ufo's zijn dingen die door de lucht vliegen waarvan we niet weten wat het is. Deze beelden betekenen dus niet meteen dat er buitenaards leven rondzwerft boven onze planeet. ‘Het is nog niet precies duidelijk wat er op de beelden te zien is’, vertelt een woordvoerder op de Amerikaanse tv. De marine gaat de snel bewegende, langwerpige objecten daarom de komende tijd onderzoeken.

Geen geloof

Iemand die de beelden niet heel serieus zal nemen, is de Amerikaanse president Donald Trump. Hij werd in juni bijgepraat over ufo’s, omdat er steeds meer meldingen van waren. Maar hij vertelde dat hij dat allemaal ‘niet serieus neemt.'

 

Anderen lazen ook: Maartje over buitenaards leven.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps