Trump

Amerikaanse president Trump heeft corona

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Even geen druk campagne-schema voor Donald Trump. De president en zijn vrouw Melania zijn positief getest op het coronavirus. De twee moeten de komende tijd in quarantaine in het Witte Huis.

Dat heeft de president bekendgemaakt via Twitter. Volgens zijn arts gaat het naar omstandigheden goed met het presidentskoppel. Hij verwacht zelfs dat Trump tijdens zijn quarantaine gewoon thuis kan blijven doorwerken. De president zit momenteel midden in de race naar de presidentsverkiezingenen en heeft het erg druk. 

‘We komen er SAMEN doorheen’, schreef Trump op social media:

Topadviseur besmet

Trump en Melania lieten zich testen op het virus omdat een van hun werknemers, topadviseur Hope Hick, besmet is. Afgelopen week zaten de twee nog met Hick in het presidentsvliegtuig Air Force One op weg naar een groot verkiezingsdebat. Waarschijnlijk zijn Trump en Melania toen besmet geraakt. 

Een griepje?

Dat president Trump corona heeft is in de hele wereld groot nieuws. Dit komt omdat hij het coronavirus nooit echt serieus heeft genomen. Amerikaanse wetenschappers proberen hem al maanden de ernst van het virus te vertellen. Trump vergeleek het coronavirus meerdere keren met een griepje en is tegen het gebruik van mondkapjes.

Anderen lazen ook: Geruzie en gescheld in verkiezingsdebat

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Trump nam Corona toch niet serieus dus is het zijn eigen schuld dat hij ziek is !

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.