Foto: ANP

Antoon populairst op Spotify

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

De meest beluisterde artiest op Spotify in Nederland was dit jaar… Antoon! Hij 'versloeg' internationale artiesten als Ed Sheeran en The Weeknd. Ook S10 en Suzan & Freek deden het goed.

De Nederlandse popmuziek deed het goed dit jaar op Spotify. Vorig jaar was Justin Bieber nog het populairst in Nederland. Antoon werd bekend met liedjes als Hallo en Olivia.

En Antoon had nog meer te vieren. Het nummer Vluchtstrook van de band Kriss Kross Amsterdam was het populairste nummer in Nederland. Ook daarin speelde Antoon een gastrol.

Harry Styles staat dit jaar op twee met As It Was. Dat heb jij gedaan van Meau werd nummer drie. Na Antoon, Sheeran en The Weeknd waren Drake en David Guetta het populairst in Nederland.

Wereldwijd was Bad Bunny de meest gestreamde artiest. Taylor Swift staat op twee, daarna volgen Drake, The Weeknd en BTS. As It Was van Harry Styles was het populairste nummer wereldwijd.

 

Anderen lazen ook: Antoon: 'Ik doe ook maar wat.'

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook