Foto: EPA

Ariana Grande geeft concert in Fortnite

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Veel artiesten kunnen geen concerten meer geven door corona. Maar zangeres Ariana Grande kan dat binnenkort gelukkig wel weer. Ze gaat optreden in de game Fortnite!

Ariana Grande zal dit weekend niet één keer, maar wel vijf keer een liveshow geven in de game. Ze kan niet wachten om op te treden voor haar fans en om alle reacties te zien, vertelde de zangeres.

Over de hele wereld

Om een concert te volgen hoef je volgens Fortnite alleen maar de nieuwste update te downloaden en in te loggen. Ze raden wel aan om op tijd te komen, zodat er niet teveel mensen tegelijk het spelletje aanzetten. 

De optredens zijn te zien op verschillende tijden, zodat mensen over de hele wereld de concerten kunnen bekijken. Voor Nederlanders zijn er drie tijdstippen handig om in te loggen: zaterdag 7 augustus om 20:00 uur en zondag 8 augustus om 16:00 uur en 18:00 uur. 

Eerdere optredens

Het is niet de eerste keer dat een artiest optreedt in Fortnite. Vorig jaar trad rapper Travis Scott op en het jaar daarvoor speelde dj Marshmello op het digitale podium.

Anderen lazen ook: DJ Marshmello geeft live concert in Fortnite.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook