ariana grande

Ariana Grande stuurt dubbelganger een berichtje

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Er wordt weleens gezegd dat iedereen érgens op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. Zangeres Ariana Grande heeft die van haar gevonden.

De vijftienjarige Paige Niemann lijkt als twee druppels water op de Amerikaanse zangeres. Een filmpje van Paige ging viral op TikTok en kwam zelfs bij de Ariana zelf terecht. Ze reageerde al op het filmpje door het op Twitter te delen. Nu heeft de zangeres ook een privéberichtje gestuurd, vertelt Paige aan Entertainment Tonight.

Geschokt

Het contact kwam volgens Paige vanuit de zangeres zelf. ‘Ik was echt in shock en trilde zelfs een beetje toen ik het bericht zag. Ze is echt heel aardig, en ik vond het zo ontzettend cool dat ik haar was opgevallen’, vertelt ze aan de Amerikaanse entertainmentwebsite.

Omhelzen

In het privébericht aan Paige zou de zangeres geschreven hebben dat ze zich gevleid voelt. ‘Ze liet me weten dat ze me mooi vindt, en dat ze trots op me is.’ Ariana zou het privébericht hebben afgesloten met een bijzonder aanbod. 'Laat me weten als je naar mijn tour komt, dan kunnen we elkaar ontmoeten en omhelzen.'

Hieronder zie je een filmpje van Paige. Je zou bijna denken dat het de échte Ariana Grande is, toch?  

Anderen lazen ook: Ken jij deze weetjes over zangeres Ariana Grande al?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het echt cool als je een dubbelganger hebt, alleen ik denk dat Paige wel veel heeft laten doen aan haar uiterlijk. Dat zou ik zelf niet doen! Maar dat is natuurlijk de eigen keus van mensen!

nu moet dat meisje een berichtje terug sturen

via insta

Brent heeft met haar een vid

Op een paard

Het is leuk maar ik zou zelf geen dubbelganger willen hebben het is gewoon dat ze je dan nadoen en dat zou ik niet willen een beetje Privacie is goed

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps