Arjen Robben

Arjen Robben terug bij FC Groningen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

De grootste verrassing kwam dit weekend misschien wel van Arjen Robben. Hij besloot zijn voetbalschoenen uit de kast te trekken en weer te gaan voetballen! Hij speelt volgend seizoen voor FC Groningen

Robben kondigde vorig jaar nog aan dat hij ging stoppen met voetballen. Hij speelde toen voor Bayern München en vond het wel goed geweest. Daar komt hij nu op terug. Robben wil nog één seizoen spelen voor zijn eerste professionele voetbalclub: FC Groningen. Daar begon hij zijn carrière toen hij 16 jaar was.

In een video zegt hij dat hij hard gaat trainen om weer fit te worden. Als het lukt om weer op een hoog niveau te komen, gaat hij weer wedstrijden voetballen.

Meer kaarten

Sinds de aankondiging van Robben verkoopt FC Groningen ineens veel meer seizoenkaarten. Dat is ook niet zo gek, want Robben is een heel bekende voetballer. Hij won heel veel prijzen met de Duitse club Bayern München en was ook een sterspeler bij Oranje.

Anderen lazen ook: Foto's: Oranje niet naar het WK en Robben stopt ermee.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps