foto Nederland

Astronaut maakt foto van Nederland

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

'Goedemorgen! Zo zien wij nu Noord-Europa. Zien jullie de Noordzee en Nederland liggen?' Astronaut Jeff Williams zweeft in het ISS-ruimtestation op 400 kilometer hoogte. 

Tijdens zijn ruimtereis maakt hij graag en veel foto's. Deze week maakte hij een kiekje van Nederland. De NASA-astronaut deelde via Twitter een foto van zijn ochtenduitzicht, waarop heel duidelijk de Waddeneilanden, de Noordzee en een aantal provincies van ons land te zien zijn. Je moet alleen wel even je hoofd draaien om het goed te zien.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de leukste filmpjes? Volg ons via FacebookWhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Cool echt gaaf om Nederland zo te zien (ik zag de het)

WoW! Dat ziet er zo ziek (cool) uit! Echt heel anders dan op kaarten. Hé! Daar sta ik! En ik zie mijn moeder! Oh en ook mijn broer. En daar in Limburg Dylan Heagens! Omg echt cool! Mooi gefotografeerd trouwens!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.