Ava nodigt pestkoppen uit te stoppen

Ava (12) pakt pestkoppen terug

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Het zusje van de twaalfjarige Ava uit de Verenigde Staten wordt gepest. Daar besloot de grote zus wat aan te doen. Ze maakte een bijzondere uitnodiging om de pestkoppen te laten stoppen.

Ava nodigt pestkoppen uit te stoppenEen roze blaadje papier en een pen, meer had Ava niet nodig. Daarmee maakte ze een kaart die eruit ziet als een uitnodiging voor een verjaardagsfeestje. ‘Je bent uitgenodigd’, staat er met een hartje op de voorkant. Dat lijkt lief…

Ava nodigt pestkoppen uit te stoppenMaar dit staat er aan de binnenkant: ‘Hallo daar! Jij, Elke, Grace en Ashley zijn officieel uitgenodigd om te stoppen met stom doen tegen mijn zusje!
Wanneer: Nu!
Waar: Overal!
Wat moet je meenemen: Neem je stomme gedrag mee en gooi het meteen in de prullenbak!
Waarom: Jullie hebben het goed geraden mensen, jullie zijn gemeen!
Laat weten of je kunt: Aan Ava op telefoonnummer (859)-dag-stommerd of via ava@houalsjeblieftnoueensop.gmail.com
Als je er niet bij kunt zijn, geen probleem, je bent welkom om in plaats daarvan naar mijn boze en emotionele achtste-groeper-woede te komen!
Ik hoop** dat je erbij kunt zijn! (** dat kun je maar beter wel doen)
Ava’

Ava nodigt pestkoppen uit te stoppenEn dit staat er op de achterkant: ‘Maar echt. Hier is het woord stoppen in twintig talen, want Engels is niet genoeg voor jullie.’

De oppas van Ava deelde foto’s van de kaart op Twitter. Die werden meer dan zeventienduizend keer gedeeld. Het is niet bekend of de uitnodiging om het pesten te stoppen heeft geholpen. Wat vind jij van Ava's kaartje?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

wow zo'n goede zus zou ik ook wel willen hebben ze zou me helpen tegen die pestkoppen 

Pesten is stom! Je maakt iemands leven kapot, hopelijk gaan ze in zien dat ze ook een goeie kant hebben!

Pesten moet inderdaad stoppen ik weet haast wel zeker dat dit gaat werken als je gepest word is het niet leuk bijvoorbeeld de pesters worden zelf gepest eigenlijk moeten we dat een dagje doen dat alle pesters eens een keer gepest worden dan voelen zei ook hoe het voelt om gepest te worden ja inderdaad heeeeel verdrietig STOP PESTEN

Wow! 

Deze ga ik ook gebruiken

Ik vind die Ava echt helemaal briljant!! Ze lijkt me een geweldige zus!

Heel goed van je dat je die *** pesters terug ging pakken, nu alleen nog maar hopen dat het gewerkt heeft! Doe de groetjes aan je zusjes.Groetjes,Anoniem

ik vind het een goed idee van eva zo pak je nog is iemand terug

Soms snap ik niet dat kinderen pesten!! Maar zoals bijna iedereen zegt DIE AVA IS BRILJANT!!!!

Pesten is verschrikkelijk, bij ons in de klas wordt/werd ook iemand gepest. We mochten tijdens school een keer een film kijken, we keken Spijt en toen was iedereen wel even stil.

Pesten is... STOMje leert er niks van somsgrapjes maken is leuk maar pestenDAS ECHT STOM!*duimomlaag**rentweg*

ik vind het stom dat kindeen gepest worden.  

Wow! Die heeft ze hard aangepakt. Ik wil ook dat kinderen moeten stoppen met pesten.

Door Benjamin (niet gecontroleerd) op 14 juli 2016Ik vind het een goed idee van dat kaartje.en ik vind ook dat er minder moet worden gepest ik zou ook wel zo'n zus willen hebben.(Ps hihi)

wat goed van die zus! 

Ik vind het goed dat dat kaartje achtergelaten is. Zo kunnen ze weten dat pesten Heel gemeen en kwetsend is 

hartstikke goed van die oudere zus Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.