beeld anp

Baas van Tesla wil film opnemen in de ruimte

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Over de ruimte zijn heel veel fantasiefilms gemaakt. Maar geen enkele speelfilm is ook echt in de ruimte gefilmd. Zakenman Elon Musk, onder andere de baas van automerk Tesla, wil de eerste zijn die dat wel echt gaat doen. 

Volgens Amerikaanse kranten heeft Musk het plan om een film over de ruimte ook echt in de ruimte te gaan maken. De rijke Musk kan dat doen omdat hij ook eigenaar is van een bedrijf dat raketvluchten wil gaan organiseren. Eind deze maand gaan de eerste astronauten voor zijn bedrijf de ruimte in.

Hoofdrol

Hij zou ook al weten wie de hoofdrol in zijn film krijgt: Tom Cruise. Deze acteur is bekend door zijn rol in grote actiefilms. Ook doet hij zijn gevaarlijke stunts vaak zelf, in plaats van dat een stuntman dat doet.

beeld wikipedia

Het kan nog wel even duren voordat de film ook echt opgenomen gaat worden. Om een heel team van acteurs, actrices, cameramensen en regisseurs het heelal in te schieten is veel voorbereidingstijd nodig. Spannend dus wanneer we de eerste film uit de ruimte kunnen bewonderen.

Anderen lazen ook: Kinderen voor één dag de baas bij Tesla.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind het een goed idee, want er is nog geen film in de échté ruimte gemaakt. Het is alleen wel heel gevaarlijk , want er kan van alles mis gaan.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps