Baby Shark - Youtube-Pinkfong

Baby Shark is best bekeken video op YouTube

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Simpel, eentonig, maar ook behoorlijk aanstekelijk: het kinderliedje Baby Shark is sinds vandaag de meest bekeken video op Youtube. 

De video van het liedje heeft de 7 miljard views aangetikt. En daarmee stoot Baby Shark het liedje Despacito (van Luis Fonsi and Daddy Yankee) van de troon. 

Viral

Wie Baby Shark oorspronkelijk heeft geschreven, is onduidelijk. Het was lange tijd gewoon een kinderliedje. Maar het werd een wereldwijde hit nadat een 10-jarige Koreaans-Amerikaanse zangeres het liedje inzong. De videoclip, met daarin kinderen dansend in een zwembad, ging eerst viral in Zuidoost-Azië. En later ook in de Verenigde Staten en Europa.

Doo-doo-doo

De video heeft op Youtube 22 miljoen duimpjes omhoog. Maar óók 10 miljoen naar beneden. Blijkbaar wordt niet iedereen even vrolijk van “doo-doo-doo-doo-doo-doo”.

Wat vind jij ervan?

Anderen lazen ook: Hoera! 15 weetjes over het jarige Youtube

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik heb hem nog nooit op youtube gekeken maar wel grapig haha Juichen Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.