Foto: Twitter

Baby-Trump vliegt door de lucht in Engeland

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

De Amerikaanse president Donald Trump gaat volgende week op bezoek in Engeland. Als hij daar naar de lucht kijkt, ziet hij misschien wel een mini-versie van zichzelf. Er zweeft dan namelijk een gigantische ballon van een baby-Trump door de lucht.

De ballon is zes meter hoog, net zo oranje als de president en draagt een luier. De ballon wordt opgelaten door actievoerders. Zij vergelijken Trump met een boze baby en zijn niet blij met zijn komst.

Uitlachen

'We willen ervoor zorgen dat hij weet dat heel Engeland op hem neerkijkt en hem uitlacht', schreef een van de iniatiefnemers op Facebook. Zij vinden dat de president niet goed omgaat met vrouwen en vluchtelingen. De baby-Trump heeft zelfs een eigen Twitter-account, waarop je zijn reis kunt volgen.

Anderen lazen ook: Trump stopt met vluchtelingengezinnen uit elkaar halen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik weet nergens van mijn naam is boven genoemd

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.