ANP

Badr Hari heeft blessure aan zijn enkel na gevecht

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Badr Hari heeft een gescheurde enkelband overgehouden aan zijn kickboksgevecht tegen Rico Verhoeven. Dat blijkt na onderzoek in het ziekenhuis.

De kickbokser moest zaterdagavond in de derde ronde van de wedstrijd opgeven. Hij raakte geblesseerd na een draaitrap en werd even later op een brancard het GelreDome in Arnhem uitgedragen.

Niet gebroken

In het ziekenhuis werd duidelijk dat Badr Hari niets heeft gebroken. Wel hebben artsen maandag ontdekt dat zijn enkelband is gescheurd, zo blijkt uit een post op Instagram. De kickbokser staat met krukken en een gipsen been op de foto. Hij schrijft erbij dat-ie een paar weken rust moet houden.

Nieuw gevecht

Het was de tweede keer dat Badr Hari en Rico Verhoeven het tegen elkaar opnamen in de ring. Drie jaar geleden moest Badr Hari ook al opgeven, toen raakte hij geblesseerd aan zijn arm. Of er een nieuw gevecht komt, is nog niet bekendgemaakt. Wel zegt de kickbokser dat-ie zeker weet ooit kampioen te worden. 'Ik kom terug. Wees voorbereid', waarschuwt hij alvast.

ANP

Anderen lazen ook: Rico vs. Badr: wie wordt de (nieuwe) wereldkampioen?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook